Poveşti din LumeaMare despre Tibet

Ediţia 27, Bucureşti

Ne apropiem cu paşi grăbiţi de finalul de an, dar, înainte de a ne pregăti speech-ul pentru Moş Crăciun, propun să ne curăţăm puţin sufletul, să ne relaxăm, să ne îngrijim şi de spirit. Cum altfel decât povestind despre Tibet?

M-am bucurat foarte mult atunci când Iulian mi-a propus să vorbească despre Tibet, a fost genul acela de coincidenţă fericită. Chiar mă gândeam să-l contactez şi hop, a venit mailul... Şi uite aşa s-a născut ideea şi şansa unei noi întâlniri cu prietenii noştri cei pasionaţi de călătorii.

Te invit aşadar sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 12:00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blănari nr 14), pentru o ediţie maraton despre Tibet. Încercăm un loc nou, mai încăpător, avem trei povestitori şi cadouri pentru tombolă şi povestitori de la S.E.R.V.E  şi La Fourchette....

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.