Idei de weekend: 9-11 noiembrie 2012

În perioada 5‑11 noiembrie va avea loc Săptămâna PSI, ediţia de toamnă. Cu această ocazie se anunță o serie de evenimente găzduite de librăriile Cărtureşti din 5 oraşe universitare (București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov), dar şi reduceri de 25% la toate titlurile de psihologie ale Editurii Trei. Şi nu uita că sâmbătă, 10 noiembrie, LumeaMare te aşteaptă la o nouă ediţie de Poveşti din Lumea Mare, de această dată despre Tibet.

Arad

Bihor

Braşov

Bucureşti

Călăraşi

Cluj

Iaşi

Mureş

  • ALTER-NATIVE 20 – festival internaţional de film de scurt-metraj (7‑11 noiembrie).

Satu Mare

  • Beauty Days – eveniment destinat profesioniştilor care din domeniul înfrumuseţării, dar şi tuturor iubitorilor de frumos (10‑11 noiembrie).

Sălaj

Sibiu

  • Ars Hungarica – eveniment dedicat cunoaşterii valorilor culturale maghiare în spaţiul geografic transilvan (7‑11 noiembrie).

Timiş

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.