De la TAP Portugal numai veşti bune, în decembrie!

Îţi spun sincer că eu am făcut ochii mari şi au cam început să mă mănânce palmele şi tălpile când am văzut ofertele care vor fi lansare în decembrie de TAP Portugal.

Ofertele sunt disponibile doar 3 zile (vezi mai jos, în tabel, care sunt zilele, coloana cu perioada vânzare) iar călătoria poate fi făcută anul viitor, între 15.01 – 15.06 2013. Rămâi pe fază şi dupa 22 decembrie, când te aşteaptă în continuare surprize!

Mai sunt câteva condiţii de care trebuie să ştii:

– Sederea minimă: weekend/3 zile pentru LIS, FNC, BIO, SVQ (Portugalia si Spania) weekend/6 zile pentru celelalte destinaţii

– Sedere maximă: 1 luna

– Posibilitate de stopover în LIS: permis @ 50EURO

În plus, TAP Portugal oferă programul “Bom Dia” – acesta presupune oferirea în mod gratuit a unei nopţi de cazare în Lisabona (hotel de 3 sau 4 stele), cu mic dejun inclus şi transfer a/p-hotel-a/p, pentru călătoriile către America de Sud şi Nord + Maroc, care nu beneficiază de conexiune in aceeasi zi !

Unde mergem?

Eu aş pune mâna pe un Marrakech, pe Lisabona sau pe Madeira.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.