De la TAP Portugal numai veşti bune, în decembrie!

Îţi spun sincer că eu am făcut ochii mari şi au cam început să mă mănânce palmele şi tălpile când am văzut ofertele care vor fi lansare în decembrie de TAP Portugal.

Ofertele sunt disponibile doar 3 zile (vezi mai jos, în tabel, care sunt zilele, coloana cu perioada vânzare) iar călătoria poate fi făcută anul viitor, între 15.01 – 15.06 2013. Rămâi pe fază şi dupa 22 decembrie, când te aşteaptă în continuare surprize!

Mai sunt câteva condiţii de care trebuie să ştii:

– Sederea minimă: weekend/3 zile pentru LIS, FNC, BIO, SVQ (Portugalia si Spania) weekend/6 zile pentru celelalte destinaţii

– Sedere maximă: 1 luna

– Posibilitate de stopover în LIS: permis @ 50EURO

În plus, TAP Portugal oferă programul “Bom Dia” – acesta presupune oferirea în mod gratuit a unei nopţi de cazare în Lisabona (hotel de 3 sau 4 stele), cu mic dejun inclus şi transfer a/p-hotel-a/p, pentru călătoriile către America de Sud şi Nord + Maroc, care nu beneficiază de conexiune in aceeasi zi !

Unde mergem?

Eu aş pune mâna pe un Marrakech, pe Lisabona sau pe Madeira.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.