Biblioteca virtuală de seară – 15

Aşa cum am promis la finalul proiectului 22 de bloguri de travel din România, vom încerca în fiecare săptămână să selectăm câteva articole care ne-au plăcut, din blogosfera de travel şi mai ales dintre cele 22 de bloguri alese (vezi lista finală aici). Cum nu le vom putea citi săptămânal pe toate, mai depinde şi de talentul fiecăruia de a ne atrage prin titlu şi subiecte. Iar aceasta este ultima săptămână pe anul acesta în care mai facem lista, începând de săptămâna viitoare o lăsăm şi noi mai domol, pentru a ne revedea cu forţe proaspete în 2013.

De la Tedoo citire, "pentru cine nu știe, dintre toate rasele canine, maidanezul de Thailanda e cel mai priceput motociclist. Poate parcurge zeci sau sute de kilometri în coșul sau pe șaua unei motorete." - găseşti acolo articolul integral despre călătorii, câini şi pisici.

Şi tot de la Brad, un minunat a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.