Kamen Bryag: departe de lumea dezlănțuită

Prolog: Căldură mare, monșer. Te simți ca un pinguin rătăcit în deșert și tânjești după umbră și răcoare și după limonadă rece? Vrei să scapi dintre betoanele încinse ale orașului toropit de arșiță? Răspunsul e simplu: lasă orașul în urmă și ascultă chemarea drumului care ți se așterne la picioare.

Actul I

Într-o vineri după-amiază, de fapt, mai spre seară așa că e mai greu cu femeia până-și încarcă toate cele (mai mult decât) trebuincioase pe motocicletă, urci în șa și-i dai bice spre vecina Bulgarie unde e deja lucru de netăgăduit că Marea Neagră e mai albastră și mai limpede. Kamen Bryag era locul ales pentru că ne stârnise curiozitatea un englez excentric ce renovase o veche brutărie pentru a o transforma în loc de cazare. Calul înghite repede kilometri...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.