Recomandări calde pentru timp liber, minte, suflet, buzunar, familie si ceilalți (5)

Iată câteva idei pentru a doua jumătate a lunii octombrie. Nu uita că poți să ne completezi, să ne scrii, să ne propui alte evenimente și proiecte frumoase de care ai auzit sau pe care le organizezi și crezi că ar trebui să ajungă și la alți cititori LumeaMare.
În Bucureşti
Aventuri în Nepal, cum scrie la carte, cu autorul și personajele - 22 octombrie, o întâlnire despre călătorii cu Sega, autorul romanelor “Namaste”. Festivalul Național de Teatru - 23 octombrie - 1 noiembrie. Programul este aici. Les Films de Cannes à Bucarest 2015 - 23-29 octombrie, la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu și Cinema Pro. De pe pagina de facebook a evenimentului aflu că sunt și ceva neajunsuri cu sălile sau procurarea biletelor, oricum, cred că merită încercat. Povești pe două roți în ritm SlowRide - 30 octombrie, în special pentru pasionații de plimbări cu motoc...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.