Tu ce ai uitat sa pui in bagaj?

Tu ce ai uitat sa pui in bagaj?

Cine nu a uitat niciodata nimic acasa, la plecarea intr-o calatorie, ori e un geniu ori e un mare mincinos! Si pentru ca marea majoritate uitam ceva sau punem prea multe in bagaj, am facut o lista (adunand pareri aici) iar finalul, frumos machetat si aranjat, a fost deja trimis atat abonatilor LumeaMare cat si celor care au comentat sau si-au adus contributia la acest subiect.

Mai ai insa o sansa sa o primesti si tu: raspunde la intrebarea din titlu si povesteste-ne o intamplare amuzanta sau o situatie delicata in care ai fost pus – legata de ceea ce ai pus si ce nu in bagaj! Spune-ne povestea ta si o primesti cat de curand!

Lista e prima dintr-o serie. Vor urma listele si sfaturile pentru:

– calatorii cu cei mici

– calatorii cu cortul

– calatorii pe motor

– calatorii cu rucsacul in spate

E de ajuns sa te inscrii pe site (sus dreapta, „noutati la tine in mail”), sa ne trimiti un mail (noutati@lumeamare.ro), sau – cel mai bine – sa lasi un comentariu si vei intra in posesia acestor liste.

Acum sa dam drumul la povesti! Curaj!

PS: pentru cei care au primit deja lista, am observat doua erori, ne cerem scuze, reparam si revenim 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.