Biblioteca virtuală – Egipt

Biblioteca virtuală – Egipt

După cum aţi aflat, ne-am hotărât spontan să ne declarăm dragostea de sfântul Valentin la Cairo, între 13 şi 17 februarie. „Vinovaţi” pentru această decizie au fost 10% Tarom şi 90% Cezar, zis şi Imperator.

Normal, am aruncat un ochi în reader, să văd ce s-a mai scris pe tema asta. Iată ce am găsit:

Razvan Pascu are mai multe articole despre Egipt, foarte interesante, vă recomand să începeţi cu pregătirea şi să continuaţi cu Impresii din Cairo

MihaiCristea, adică Văru, a fost şi el în Egipt şi ştiu că a avut ceva aventuri pe acolo. Sunt confuză, nu ştiu unde au dispărut de pe blogul lui acum, găsiţi totuşi nişte imagini interesante, în Cairo Skyline

Mihaela ne povesteşte în mai multe episoade cum e să mergi în Cairo cu familia. Aventurile şi emoţiile aferente le puteţi urmări pe salmi-la drum

Şi ar mai fi câte ceva dar am avut o săptămână mai puţin cultă şi nu am apucat să citesc aşa mult. Aşa că vă rog să mă ajutaţi să vă includ propriile articole în această bibliotecă. Aştept cu interes sugestii şi linkuri!

Închei cu un tradiţional „Weeek-end plăcut!

Photo: Przemyslaw Idzkiewicz.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.