Jocul de-a povestea

Jocul de-a povestea

După atâtea articole serioase şi reale, mi-a venit cheful de joacă, aşa că vă invit să mă acompaniaţi. Vă lansez o provocare: haideţi să construim împreună o poveste imaginară de călătorie.

– Aveţi imaginaţie?

– Daaaaaa!

– Aveţi umor?

– ……

– Alo, urmaşii lui Caragiale, aveţi sau nu umor?

– Daaaaaaa 🙂

Păi hai să îi dăm drumul atunci. Regula este simplă. Eu vă dau începutul. Voi scrieţi în fiecare comentariu o continuare. Poate fi şi o propoziţie, încercaţi să nu vă lungiţi prea mult. Nu comentaţi pe alături ca să nu stricăm cursivitatea lecturii. Dacă aveţi nelămuriri întrebaţi pe mail. Voi veţi hotărî, pe parcurs, dacă personajul e femeie sau bărbat, dacă merge pe biclă, cu trenul sau cu avionul, dacă are bani sau nu, pe cine cunoaşte pe drum, pe unde ajunge, ce vede şi cum gândeşte.

(Recunosc, mă tem că nu va dori nimeni să contribuie, dar eu tot vă invit la joacă, nu e nimic de pierdut.)

Mi-ar plăcea să iasă o poveste haioasă pe care să o imprim frumos şi să o primiţi cu toţii cadou. Curaj aşadar, să vedem ce iese! În visele mele frumoase poate desenăm şi un personaj, aşa cum a reieşit din imaginaţia noastră colectivă. Dar să vedem întâi ce iese…

Pe locuri… fiţi gata… START!

Era o dimineaţă însorită şi ceasul uitase să sune. Venise târziu de la petrecere şi uitase să pună alarma. Bun, deci era deja penibil de târziu ca să mai sune la birou, să anunţe că e în trafic şi că întârzie “puţin”. Ce-ar fi să nu se mai ducă deloc? Ce-ar fi să îşi facă acum bagajul şi să plece într-o călătorie?

… cine continuă povestea?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.