WANTED: povestitori pentru concurs!

WANTED: povestitori pentru concurs!

După cum ştiţi am început să organizăm lunar, la Ceainăria GreenTea, o întâlnire concurs de Poveşti din LumeaMare. Detalii despre primele două ediţii le puteţi citi aici şi aici. Vom încerca, pe cât posibil, să facem o regulă din a ne revedea cu voi în al treilea week-end al fiecărei luni. Data exactă va fi anunţată, pentru rezervări, cu cel puţin o săptămână înainte de eveniment.

La cea de a doua ediţie am făcut un sondaj şi v-am întrebat despre ce destinaţii aţi dori să povestim în ediţia următoare. Am primit multe răspunsuri care solicitau Japonia, America de Sud sau Asia. Aşa că am decis să începem căutarea de povestitori cu mai mult timp înainte.

Aşadar WANTED: călători în aceste zone, dornici să împărtăşească impresii! Nu vor lipsi nici premiile, aşa că aveţi toate motivele să participaţi.

Dacă sunteţi interesaţi, aşteptăm pe mail propunerea voastră (noutati at lumeamare punct ro), sub formă de povestire, rezumat sau idee a ceea ce veţi dori să povestiţi. Dintre cei care îşi arată intenţia, vom selecta două, maxim trei persoane pentru fiecare ediţie. Asta nu înseamnă că nu veţi avea şansa să participaţi la o ediţie următoare. Aşa că nu vă limitaţi doar la aceste două destinaţii, aşteptăm propuneri şi pentru alte zone sau tipuri de călătorii.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.