Lista de bagaj – camping

Lista de bagaj – camping

Lista aproape finală de camping, după unii prea complicată (dar mai bine în plus decât în minus), o găsiţi în articolul Aventuri la uşa cortului. Folosiţi din ea atât cât vă este necesar! 🙂

Am avut până acum şi ale două liste:

Lista generală pentru concedii şi călătorii mai lungi cu maşină, avion sau tren. (dă click şi o poţi lua)

Lista de bagaj pentru călătorii pe două roţi. (nou, la un click distanţă)

Vă aşteptăm, ca de obicei, cu sugestii şi propriile experienţe. Pentru completări şi sugestii vă rugăm să lăsaţi comentariile voastre aici. Mulţumim!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.