3 ani de GreenTea

3 ani de GreenTea

Inca din aprilie 2007, de cand ne-am deschis prima data usa, am devenit bogati.
Bogati in prieteni.

Descoperim asta in fiecare seara, cand ceainaria se anima de zumzetul bunei-dispozitii, de saluturile, rasetele, imbratisarile, conversatiile voastre tete-a-tete. La noi ati fost la prima intalnire romantica, la noi ati aniversat oameni dragi, tot aici v-ati tras sufletul vara la umbra sau ati prins drag de Madeleine Peyroux ori Diana Krall. Pe fiecare in parte va leaga de ceainarie cel putin o amintire care sa va faca sa zambiti. Iar noua, ne creste inima sa va avem zi de zi aici. Ce poate fi mai cald si mai primitor intr-o casa decat bucuria de a se regasi a celor care ii pasesc pragul?

Acum, cand GreenTea aniverseaza 3 ani de zile pline de povesti la ceai, vrem sa sarbatorim tot alaturi de prieteni. Miercuri, 14 aprilie, ora 20:00, sunteti invitatii nostri la o seara de folk alaturi de  Marius Matache, Andreea Lemn Dulce, Dan Caramihai, Alex Nichita si Puiu Cretu. Fiti alaturi de noi la aniversare si umpleti-ne casa de voie-buna!

Intrarea este libera, dar cum locurile sunt limitate, oricine doreste sa participe la eveniment este rugat sa faca rezervare la unul din numerele: 0749.090.202 si 021/320.93.96.

P.S. Multumim LumeaMare.ro pentru acest guest-post si pentru sustinere!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!