O fotografie din Kiev

O fotografie din Kiev

L-am rugat pe Mihai Barbu să împărtăşească o parte din imaginile făcute pe drumul său spre Mongolia şi cu cititorii noştri. Nu mică mi-a fost surpriza atunci când mi-a spus că este de acord!

Unii dintre voi aţi avut poate norocul să îl cunoaşteţi la prima sau la cea de a doua ediţie a Poveştilor din LumeaMare. Cei care nu aţi reuşit, veţi cunoaşte măcar o parte din lume prin ochii săi… şi credeţi-mă că ori lumea sa este mai frumoasă ca a altora, ori ştie să privească tare frumos prin obiectiv 🙂

Mulţumim Mihai şi îţi dăm cuvântul:

Mânăstirea Pechersk Lavra din Kiev. Am stat mai mult aici, adică în Kiev, reţinut fiind de viza Kyrgyza pe care trebuia s-o vad în paşaportu-mi. Tot aici am cunoscut şi primii călători, la hostelul la care am stat. Mai multe despre Kiev în scrisoarea pentru Radu.

Mihai Barbu

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!