Problemă abonare la newsletter

Problemă abonare la newsletter

Am descoperit astăzi dimineaţă că între 07.07.2010 şi 18.07.2010 au apărut ceva probleme tehnice şi prin urmare datele celor care s-au abonat la newsletter în această perioadă nu mai sunt disponibile. Vă rugăm pe această cale să repetaţi operaţiunea sau să ne atrageţi atenţia dacă v-aţi înscris şi nu aţi primit  până acum niciun mail de la noi.

În mod normal trimitem măcar un mesaj pe săptămână, conţinând rezumatul săptămânii anterioare, dar şi alte anunţuri, întrebări sau noutăţi.

Ne cerem scuze şi sperăm să nu se mai repete!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.