Rezumatul săptămânii 12-18 iulie

Rezumatul săptămânii 12-18 iulie

E luni, ştim, ai face orice ca să ai mai degrabă marea în faţă decât ecranul calculatorului şi lista de mailuri. Nu te vom chinui prea mult, e de ajuns să numeri până la 6 şi să alegi un articol a cărui tema te-ar putea readuce cu gândul la vacanţă:

UNU: Concentrat de weekend – povestea amuzantă a două cucuiete pe două motociclete şi locuri încântătoare din România

DOI: Poiana mărului – o recomandare bună pentru un weekend şi un articol ce a iscat ceva controverse

TREI: Prin lumea Swarovski – inovaţie, fascinaţie, avangardism, la un muzeu ce merită văzut în Austria

PATRU: Recomandă-ne o pensiune – o rugăminte adresată cititorilor noştri, la care sperăm să avem cât mai multe răspunsuri

CINCI: De vorbă cu Adi Hădean – cum călătoreşte un bucătar în lumea cea mare

ŞASE: O călătorie culinară prin Maroc – dezvăluirea reţetelor de la Poveşti din LumeaMare, ediţia 5

Gata? Ce ai ales?

În final te anunţăm că săptămâna aceasta este dedicată României, avem încă o grămadă de lucruri de povestit şi vrem să continuăm poveştile despre Maramureş, Moldova şi alte locuri frumoase din ţară. Aşa că dacă ai sugestii, fotografii frumoase sau chiar articole despre locuri mai puţin cunocute, le aşteptăm cu mare interes!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.