O fotografie, o privire spre hublou

O fotografie, o privire spre hublou

Am aflat dintr-un articol scris de Ioana pentru Vulpitza că astăzi este Ziua Aviaţiei Române şi, deşi aş fi fost tentată să preiau articolul ei cu imagini de la evenimentul aviatic de sâmbătă, am ales până la urmă o imagine mai puţin predictibilă, suprinsă de Alex, din interiorul unui avion. Aceasta pentru că, dincolo de acrobaţii, am un profund respect faţă de evoluţia pe care pasărea de fier a adus-o în viaţa omului, ajuntându-l să ajungă rapid oriunde în lume, fără niciun efort, doar admirând lumea de sus, prin hublou…

PS: Aţi recunoscut personajul? 😀

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.