Concurs: de ce călătoreşti?

Concurs: de ce călătoreşti?

Motivele pentru care călătorim sunt, în general, asemănătoare: vrem să cunoaştem locuri sau oameni noi, vrem să ne îmbogăţim cunoştinţele despre lumea în care trăim sau să ne îmbogăţim sufletul cunoscându-ne mai bine pe noi. Ceea ce ne diferenţiază este experienţa personală şi felul particular în care o călătorie ne schimbă sau ne completează viaţa. Acest concurs vă lansează o provocare interesantă: trebuie să vă gândiţi şi să ne spuneţi, în limba engleză, ce căutaţi voi într-o călătorie, de ce călătoriţi. Nu vă opriţi aici, citiţi neapărat condiţiile de participare.

Cum poţi participa?

Postează un comentariu în limba engleză, care să răspundă la întrebarea: “De ce călătoreşti?” / „Why do you travel?” În textul tău trebuie să incluzi, integral sau parţial, unul dintre titlurile de carte găsite pe Books Express. Adaugă şi linkul către carte la final, ca să putem valida participarea ta.

Pe scurt 4 condiţii pentru ca participarea ta să fie corectă

  1. Răspuns
  2. În limba engleză
  3. Cuvinte dintr-un titlu de pe Books Express
  4. Link către titlul respectiv

Exemplu de răspuns corect:

I travel because I dream of reaching FAR HORIZONS and improve my knowldedge about the world – http://www.books-express.ro/book/9780553819311/FAR-HORIZONS.html

Care sunt premiile şi cum se acordă acestea?

Ştim că te-am pus pe gânduri, aşa că te vom pune la lucru şi pentru a-ţi alege o carte pe care ţi-o doreşti cu adevărat. Books Express a pregătit pentru tine o listă grozavă de cărţi, cu ghiduri, cărţi de cultură sau călătorii, titluri fascinante pentru mari şi mici, suntem siguri că îţi va fi greu să alegi doar una!

Vor fi 3 câştigători (fiecare îşi va putea alege o carte din lista menţionată mai sus).

Decizia va fi luată de un juriu alcătuit din Tomata cu scufiţă şi Cristina Bazavan.

Calitatea şi creativitatea comentariului va conta cel mai mult dar şi respectarea tuturor condiţiilor de participare.

Vă avertizăm că vom fi foarte atenţi la datele de identificare şi la numărul comentariilor venite de pe acelaşi IP. Orice încercare dubioasă va fi descalificată.

Care sunt datele de desfăşurare?

Trebuie să pui comentariul tău în perioada 9 – 29 august

Anunţarea câştigătorului: în perioada 6-10 septembrie

Succes şi inspiraţie!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.