Primele veşti de la echipa Muson

Primele veşti de la echipa Muson

Avem deja primele veşti de la prietenii noştri, Adi Hadean şi Răzvan Marc. Nu vă ţinem de vorbă şi le dăm cuvântul:

Adi:

No, dragilor, am ajuns la Singapore, cu tot felu’ de peripeții. Pe scurt despre drum scrie Răzvan. Eu vă spun repede despre peripeții: echipa de filmare, respectiv Raluca mea, a trebuit să plece cu alt avion de la București spre Munchen apoi spre Singapore, singură-singurică, asta pentru că abia în ultimul moment am făcut rost de banii care să ne permită venirea ei. Partea bună e că nu va trebui să ne filmăm singuri și vom putea apărea amândoi în filmele de aici care vor apărea probabil începând cu mijlocul săptămânii.

Peripeția no.2: trebuia să fim așteptați în Singapore. Cu hotel rezervat și toate cele. N-am fost. No, nu-i bai, că suntem români și ne descurcăm. Am bătut Little India cu bagajele în cârcă în căutarea unui hotel. Pe care l-am găsit. După negocierile lui Răzvan cu recepționerul, am reușit să ajungem la duș fără să scoatem toți banii de prin buzunare (au pe aici felul ăsta de a cere mult și de a se mulțumi cu puțin, mă răg, cu mai puțin).

Peripeția no.3:

Aseară am fost la Lau Pa Sat, un food court vechi de 150 de ani (mă rog, pe locul acela e piață de un secol și jumătate, probabil nu arăta la început taman ca acum), am mâncat mai multe lucruri, am zăbovit pe malul Singapore river și am făcut poze apoi am vrut să ne întoarcem la hotel. Find destul de mult de mers pe jos, am luat un taxi. Taximetristul face parte probabil din aceeași sectă cu majoritatea taximetriștilor pe care i-am întâlnit în lumea asta, motiv pentru care ne-a încărcat nota cu cinci dolari așa, din două vorbe și trei direcții greșite. Lasă, el să fie sănătos.

Azi e ziua națională în Singapore. O să ne agităm destul de mult (trebuie să cumpărăm un trepied pentru camera de filmat, să ne cmpărăm adaptoare pentru prizele de aici și să descărcăm primele 300 de poze).

Mai pe seară (adică mai la noapte bine aici) o să pot posta pe blog despre primele mâncăruri cu care am luat contact în Singapore (ioi, bune or fo!), cu poze cu tot. Între timp, vă mulțumim pentru răbdare și susținere și le mulțumim sponsorilor noștri:

Aerotravel, Carrefour România, Casa-mea.ro, Lunch box, Lumea Mare.ro, România Liberă.ro, Trilulilu.ro și Autoritatea pentru turism a Thailandei, CasaBio, Wok’nRoll, Foodie.ro.