De ce călătorim în LumeaMare

De ce călătorim în LumeaMare

LECŢIILE  SĂPTĂMÂNII 9 -15 AUGUST

Am început săptămâna trecută întrebându-vă, în cadrul unui nou concurs, de ce călătoriţi? Şi am primit răspunsuri foarte interesante pe care merită să le citiţi! Şi pentru că noi nu putem participa, ne-am gîndit să dedicăm rezumatul acestei săptămâni lecţiilor pe care le-am învăţat în doar câteva zile  în LumeaMare.

Am învăţat aşadar că magia unui loc şi bucuria din ochii unui copil nu se măsoară în durata în care stai la o coadă ci în felul în care alegi să te bucuri de ceea ce vezi. Sau că o călătorie alături de cei mici poate fi mai plăcută atât timp cât ai pregătit suficiente jucării.

Am înţeles că Cine uită trecutul e condamnat să îl repete şi că istoria ne ajută să înţelegem mai bine prezentul şi să schimbăm, poate, viitorul.

Am aflat că ceea ce bem poate deveni uneori ceea ce mâncăm sau multe alte lucruri interesante de prin Asia culinară.

Cu gândul încă la vacanţă, am descoperit că atunci când îţi faci bagajul pentru mare cel mai important lucru pe care nu trebuie să îl uiţi acasă este bună dispoziţia.

Vă dorim astfel o săptămână cu multă veselie şi cu lecţii frumoase, nu doar din călătorii ci din ceea ce faceţi voi, zi de zi.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.