Dublu de Dobrogea

Dublu de Dobrogea

Pe drumul de întoarcere dinspre Bulgaria ne gândeam noi așa că ne-ar plăcea să dăm o raită prin Dobrogea. Nu am făcut-o dar iată că nu ne-am putut abține până la capăt, o singură intrebare din partea lui Bobby Voicu convingându-ne să renunțăm la curățenia de sâmbătă (vai, ce tristețe! 😀 ) și să decidem că îl însoțim mâine la Libida. Despre ce se întâmplă acolo vedeți la Bobby pe blog, despre cetate găsiți un articol foarte ok pe xplorio. Și poate apucăm să vedem și Enisala, de care ne-am îndrăgostit deja pe-ne-ve, din cauza Inei.

În plus, astăzi s-a anunțat oficial și echipa care pleacă din nou prin România, în cadrul ultimei etape a proiectului Petrom, Redescoperă România. Și spre marea mea bucurie mă aflu pe listă, ceea ce înseamnă o descoperire mai amănunțită a Dobrogei, în weekendul care urmează. Detalii despre echipă și traseu voi prelua săptămâna viitoare!

Așadar două weekenduri dobrogene nu sună rau deloc! Dublu noroc, dacă pot spune așa…

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.