Câştigătorii concursului “De ce călătoreşti?”

Câştigătorii concursului “De ce călătoreşti?”

Aş vrea în primul rând să mulţumesc tuturor celor care şi-au găsit timp să răspundă la întrebarea noastră, oferindu-ne cuvinte frumoase şi împărtăşind pasiunea pentru călătorii. Răspunsurile au fost extraordinare, dovedind că sunteţi cu toţii nişte oameni minunaţi. Ne-ar fi plăcut să vă premiem pe toţi!

Dar pentru că acest lucru nu a fost posibil, vă prezentăm acum lista celor 3 câştigători, aleşi de juriul acestui concurs, Tomata cu scufiţă şi Cristina Bazavan. Nu există un ranking, lista este făcută în ordinea înscrierii participanţilor la concurs:

Nina vezi comentariu

Miscellaneous vezi comentariu

Laura – vezi comentariu

Vă rugăm să alegeţi o carte din lista grozavă de cărţi pregătită de Books Express. Ne scrieţi apoi un mail (noutati at lumeamare punct ro) în care ne comunicaţi alegerea făcută, cu link cu tot, numele şi adresa la care doriţi ca aceasta să fie livrată (trebuie să fie o adresă din România)

Felicitări şi vă mai aşteptăm şi la alte provocări!

PS: În curând anunţăm şi aleşii la leapşa Books Express!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.