Câştigătorii concursului “De ce călătoreşti?”

Câştigătorii concursului “De ce călătoreşti?”

Aş vrea în primul rând să mulţumesc tuturor celor care şi-au găsit timp să răspundă la întrebarea noastră, oferindu-ne cuvinte frumoase şi împărtăşind pasiunea pentru călătorii. Răspunsurile au fost extraordinare, dovedind că sunteţi cu toţii nişte oameni minunaţi. Ne-ar fi plăcut să vă premiem pe toţi!

Dar pentru că acest lucru nu a fost posibil, vă prezentăm acum lista celor 3 câştigători, aleşi de juriul acestui concurs, Tomata cu scufiţă şi Cristina Bazavan. Nu există un ranking, lista este făcută în ordinea înscrierii participanţilor la concurs:

Nina vezi comentariu

Miscellaneous vezi comentariu

Laura – vezi comentariu

Vă rugăm să alegeţi o carte din lista grozavă de cărţi pregătită de Books Express. Ne scrieţi apoi un mail (noutati at lumeamare punct ro) în care ne comunicaţi alegerea făcută, cu link cu tot, numele şi adresa la care doriţi ca aceasta să fie livrată (trebuie să fie o adresă din România)

Felicitări şi vă mai aşteptăm şi la alte provocări!

PS: În curând anunţăm şi aleşii la leapşa Books Express!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.