Rezumatul săptămânii 6-12 septembrie

Rezumatul săptămânii 6-12 septembrie

M-am îmtrebat eu într-o zi: dacă vacanţa vine cu trenul din Franţa, toamna cu ce şi de unde vine?

Oare a stat ascunsă printre ruinele cetăţilor dobrogene şi vine acum pe aripi de păsări? (trebuia să o fi intrebat pe Zoe, poate că ne-ar fi spus…)

Oare vine cu avionul din Mexic, de acolo unde Maya încă mai există?

Sau e mai aproape decât credem şi a trebuit doar ca cineva să-şi pună o dorinţă în templul usitelor?

Poate vine din Polonia, într-o porţie de baba kartoflana?

Din păcate nu am aflat de unde vine toamna, dar ne bucurăm să descoperim că septembrie este o lună plină de culoare.

Vă dorim aşadar o săptămână cu zile colorate şi impresii plăcute! Iar pe cei mici îi aşteptăm cu impresii de vacanţă, în cadrul noului nostru concurs!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.