Ce lecţie ai învăţat din călătorii?

Ce lecţie ai învăţat din călătorii?

Nu intenţionez să copiez ideea unui articol interesant pe care tocmai l-am citit (şi pe care vi-l recomand cu toată căldura), dar aş vrea tare mult să aflu care sunt lecţiile pe care consideraţi voi că le-aţi învăţat călătorind? Ce anume s-a schimbat în modul vostru de a gândi sau de a trăi, ce decizii aţi luat, cum vi s-au schimbat priorităţile?

În articolul ei, Sherry, o călătoare pe care am urmărit-o şi pe care am mai pomenit-o şi în articolul Magia Mongoliei, spune următoarele:

„For the first time in my whole life, I am not making decisions based on security, safety, retirement and a fear of becoming homeless. I have new confidence and feeling of invincibility that I’ve never processed before. What caused this change? One word – travel.”

Voi ce spuneţi, ce aţi câştigat sau ce aţi învăţat din experienţa de călător?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.