Ce lecţie ai învăţat din călătorii?

Ce lecţie ai învăţat din călătorii?

Nu intenţionez să copiez ideea unui articol interesant pe care tocmai l-am citit (şi pe care vi-l recomand cu toată căldura), dar aş vrea tare mult să aflu care sunt lecţiile pe care consideraţi voi că le-aţi învăţat călătorind? Ce anume s-a schimbat în modul vostru de a gândi sau de a trăi, ce decizii aţi luat, cum vi s-au schimbat priorităţile?

În articolul ei, Sherry, o călătoare pe care am urmărit-o şi pe care am mai pomenit-o şi în articolul Magia Mongoliei, spune următoarele:

“For the first time in my whole life, I am not making decisions based on security, safety, retirement and a fear of becoming homeless. I have new confidence and feeling of invincibility that I’ve never processed before. What caused this change? One word – travel.”

Voi ce spuneţi, ce aţi câştigat sau ce aţi învăţat din experienţa de călător?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.