O mică pauză

O mică pauză

Pentru mai bine de un an v-am ţinut în priză cu articole zilnice. Ne-a plăcut dar nu a fost tocmai uşor. Avem prieteni care ne spun chiar că nu pot ţine pasul şi că sunt aproape descurajaţi să intre pe LumeaMare, pentru că atunci când o fac descoperă că au rămas mult în urmă. Voi ce părere aveţi? E prea mult? E prea puţin?

Fiind atât de agitaţi să ne ţinem de program, am neglijat câteva lucruri şi a venit vremea să facem puţină curăţenie. În pagini, în gânduri, în viitor. Aşa că vă vom ruga să ne iertaţi dacă în următoarele două săptămâni vom mai întârzia la întâlnirea zilnică cu voi 😉 Şi să fiţi siguri că rămânem aproape şi că avem o grămadă de impresii din LumeaMare care abia aşteaptă să fie povestite, aşa că ne vom face timp să le dăm glas. Cum spuneam, poate nu zilnic dar nici nici prea rar!

Până una alta, vă lăsăm în compania câtorva titluri din săptămâna 18 – 24 octombrie, poate că pe câteva le-aţi ratat şi veţi dori să recuperaţi.

O călătorie deasupra norilor

Mai mult decât Halloween. Diwali. Partea 1 şi Partea 2

Budapesta 2010 – iubirea matură (1)

Bir sıcak, bir soğuk sau din bucătăria Sultanului

O săptămână frumoasă vă dorim şi pe curând!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.