Revista LumeaMare – a fi sau a nu fi?

Revista LumeaMare – a fi sau a nu fi?

V-am promis de mult că vă voi povesti câte ceva despre prima noastră revistă dar nu am mai reuşit. Nici acum nu ştiu prea bine ce să vă spun decât că s-a născut din dorinţa de a marca în mod palpabil, concret şi cu mirosul de tipar adecvat, existenţa noastră virtuală la aniversarea unui an. Recunosc, nu am gândit mai departe de atât. Feedbackul primit şi întrebările celor din jur m-au pus totuşi pe gânduri, de aceea vreau să vă cer părerea…

Dacă am realiza o astfel de revistă, (în format electronic, desigur, atât timp cât n-am descoperit încă vreun zăcământ de petrol sub podea), vi s-ar părea interesant să o “răsfoiţi”? Bineînţeles că am încerca să oferim şi conţinut nou, exclusiv, nu doar ceea ce puteţi găsi deja pe site.

Ce părere şi ce recomandări aţi avea? Credeţi că merită efortul?

Şi cum ediţia aniversară s-a epuizat destul de repede – după cum spuneam mai sus, lume mare, remuneraţie şi tiraj după buget – am decis să vă arăt, celor care nu aţi apucat să o vedeţi, cum a arătat aceasta.

Apreciem susţinerea şi răspunsurile voastre şi vă mulţumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.