Revista LumeaMare – a fi sau a nu fi?

Revista LumeaMare – a fi sau a nu fi?

V-am promis de mult că vă voi povesti câte ceva despre prima noastră revistă dar nu am mai reuşit. Nici acum nu ştiu prea bine ce să vă spun decât că s-a născut din dorinţa de a marca în mod palpabil, concret şi cu mirosul de tipar adecvat, existenţa noastră virtuală la aniversarea unui an. Recunosc, nu am gândit mai departe de atât. Feedbackul primit şi întrebările celor din jur m-au pus totuşi pe gânduri, de aceea vreau să vă cer părerea…

Dacă am realiza o astfel de revistă, (în format electronic, desigur, atât timp cât n-am descoperit încă vreun zăcământ de petrol sub podea), vi s-ar părea interesant să o „răsfoiţi”? Bineînţeles că am încerca să oferim şi conţinut nou, exclusiv, nu doar ceea ce puteţi găsi deja pe site.

Ce părere şi ce recomandări aţi avea? Credeţi că merită efortul?

Şi cum ediţia aniversară s-a epuizat destul de repede – după cum spuneam mai sus, lume mare, remuneraţie şi tiraj după buget – am decis să vă arăt, celor care nu aţi apucat să o vedeţi, cum a arătat aceasta.

Apreciem susţinerea şi răspunsurile voastre şi vă mulţumim!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.