La mulţi ani Alex!

La mulţi ani Alex!

Chiar nu ştiu ce să spun mai mult de atât, mai ales când îmi aduc aminte ce surpriză de proporţii mi-a făcut Alex mie, de ziua mea. M-am blocat din cauza asta şi nu am fost în stare să găsesc o idee la fel de bună aşa că nu îmi rămâne decât să urez un simplu la mulţi ani celui care este…

……

CEL MAI BUN SOŢ

CEL MAI BUN TĂTIC

CEL MAI BUN BUCĂTAR

CEL MAI BUN FOTOGRAF

CEL MAI BUN DANSATOR

CEL MAI BUN OM PE CARE ÎL CUNOSC ÎN LUMEA ASTA MARE!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.