“Best of LumeaMare” – Februarie 2011

“Best of LumeaMare” – Februarie 2011

Luna februarie a fost clar dedicată Romei. Asta pentru că am fost acolo şi am început să ne scriem impresiile. De aceea pe primul loc se află Zece zile la Roma 1, apoi continuarea, Zece zile la Roma 1 bis, dar şi introducerea.


Urmează însă şi alte subiecte, printre care destinaţiile din România ocupă un îmbucurător loc, alături de Italia sau Scoţia.

Edinburgh, 10 atracţii gratuite într-un oraş de nota 10


13 etaje sub pământ


Peştera de la Meziad


Din nou în Piaţa Navona


Călătorind pentru a căţăra prin România


Cine ştie de conacul Bellu? Dar de cimitirul Bellu?


Olanda într-o zi şi două jumătăţi


Sfântul Francisc la Assisi


şi o carte despre India şi Iluminarea pe înţelesul proştilor


Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.