Cazare în Timişoara

Cazare în Timişoara

Îmi zboară prin minte câteva imagini din filmele americane, în care eroul nostru câştigă lozul cel mare la Las Vegas şi îşi petrece noaptea în cel mai luxos apartament al hotelului, în penthouse, iar tot personalul îi este la dispoziţie. V-aţi întrebat vreodată cum ar fi sa fiţi în locul lui? Ei bine, eu m-am gândit la asta şi iată că am şi făcut-o. Nu am câştigat încă la jocuri de noroc, dar am petrecut noaptea la fel, ca un ”lucky winner”, cu tot tacâmul…

Timişoara este cam departe pentru noi, cei din centrul ţării. Iar dacă tot ajungem aici, măcar să ne bucurăm de tot ce-i mai bun. Asta am vrut, asta am primit, adică penthouse-ul, sau apartamentul roşu după cum îl numeşte Dl Marius Vidican, gazda noastră şi proprietarul acestor frumoase apartamente în regim hotelier din Timişoara. Am ocupat unul dintre cele patru dormitoare, dar am aruncat un ochi şi în celelalte. Fiecare cameră are televizor LCD, aer condiţionat, rulouri acţionate electric, mobilier modern şi acces la internet wireless. Finisajele sunt impecabile. Cât de mult am căutat, nu am reuşit să le găsesc cusur. Culorile vesele ale încăperilor se asortează fumos. Fiecare colţ este gândit până la cel mai mic detaliu, pentru ca totul să fie cât mai la îndemâna clientului. Şi dacă tot am ajuns la acest capitol, intimitatea se obţine foarte uşor când sunt mai mulţi oaspeţi în acelaşi apartament. Cele două băi au câte două uşi, una care duce spre hol, alta, culisantă, care duce spre dormitor. Deci una din uşi se poate încuia, iar dormitorul va avea propria baie. La crème de la crème mi s-au părut cada şi cabina de duş cu jacuzzi şi saună. Bineînţeles că toate camerele au în comun un hol principal unde se află şi o mică bucătărie cu plită electrică, maşină de spălat vase, espressor, un frigider mare şi alte câteva utilităţi bine-venite. Living-ul este spaţios, aici se află încă un pat dublu, iar în celaltă jumătate a încăperii un loc de şezătoare, cu o canapea, fotolii şi televizor. De aici se poate ieşi pe unul dintre cele trei balcoane, două dormitoare având şi ele câte unul. Când eşti departe de casă parcă merită să te răsfeţi, iar la Timişoara cred că locul cel mai bun sunt cele şase apartamente în regim hotelier ale D-lui Vidican, situate foarte aproape de centru şi de numeroase localuri. Trei dintre ele sunt tip standard, celelalte fiind de lux. Deci oferta este pentru toate gusturile şi posibilităţile.  Preţurile, precum şi poze şi informaţii adiţionale pot fi găsite aici.

Am rămas surprinsă să aflu că D-l Vidican are foarte mulţi clienţi, şi de-ai noştri şi mulţi străni, dintre care unii tot revin. Se pare că le place Timişoara şi au şi de ce. Gazda le stă la dispoziţie cu orice fel de informaţii, iar pentru cei ce caută cât mai multă distracţie şi sunt atraşi de viaţa de noapte, se pot rezerva mese în cluburile selecte. Deci, e ceva mai mult decât o cameră de lux pentru că beneficiem de asistenţă la orice oră din zi sau noapte. E plăcut să ştii că cineva are grijă de tine, mai ales într-un oraş necunoscut, unde îţi doreşti să surprinzi cât mai multe.  Pentru noi vacanţa a fost cam scurtă, dar aş putea să mă obişnuiesc cu condiţiile acestea, să stau câteva zile tot aşa…tolănită ba în pat, ba la jacuzzi, iar seara să fac o plimbare în centru şi să mă opresc la o terasă… ce viaţă!

Politica noastră este să nu facem recomandări decât din locurile în care chiar am fost şi am văzut. Acum suntem convinşi că am avut parte de cea mai bună ofertă de cazare în Timişoara şi vă recomandăm şi vouă, cu toată încrederea!

Şi nu în ultimul rând mulţumim gazdei pentru primire!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Urmărindu-și una dintre pasiuni, Octavia a hotarât să studieze literatura. O altă pasiune, precum și mare iubire, este muntele. De aceea Octavia vrea să ajungă în cele mai îndepărtate si ascunse colțuri ale naturii. Pentru ea, fiecare călătorie făcută este o aventură plină de emoții și impresii puternice ce trebuie împărtășite cu oricine dorește să asculte.