„Best of LumeaMare” – Mai 2011

„Best of LumeaMare” – Mai 2011

A venit din nou vremea bilanţului! Mă bucur ca de obicei să văd că există articole vechi ce sunt în top lună de lună, cum ar fi cel despre Samothraki sau despre Poiana Mărului, asta ca să dau doar două exemple. Însă în aceste colecţii lunare ne propunem să vă arătăm doar cele mai citite articole dintre cele redactate în luna anterioară, aşa că ne vom opri acum la luna mai, insistând asupra impresiilor de călătorie şi lăsând deoparte concursurile sau advertorialele.

Aşadar, „the winners are”:

1. Noile însemnări din Jurnalul 10 zile la Roma

 

2. Dor de vară, dor de ducă

 

3. O carte: Arabian Sands

 

4. Armata împăratului nemuritor

 

5. Ne-am întors din Egipt, pe când plecăm înapoi?

 

6. Casă şi masă în Arbanasi

 

7. Eseu foto: cai frumoşi din România

 

8. O idee: Vacanţă la ţară, în Franţa

 

9. Artist în LumeMare: Bernini în Roma

 

10. O duminică la Strasbourg

Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi, pentu că ne trimiteţi articole sau vă petreceţi timp citindu-le! 🙂

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.