Rezumatul săptămânii 13-19 iunie

Rezumatul săptămânii 13-19 iunie

Săptămâna trecută a început cu impresii de la ediţia 15 a Poveştilor din LumeaMare. Tot la Poveşti v-am pus să ascultaţi sunetul unui oraş, anume Cairo. Rămânând în Egipt, am dezvăluit reţeta bucatelor pe care unii dintre voi aţi avut şi ocazia să le degustaţi: Hummus bi tahini, Kufta, Ruz Ma Shayreeyeh. Şi nu în ultimul rând ne-am suit în şa şi am dat o raită prin deşertul mai mult sau mai puţin sălbatic (2). Aflaţi cum a fost!

După Egipt am făcut un salt destul de mare până în Italia, de unde v-am transmis ultima filă de jurnal: Zece zile la Roma (10)

Ne-am întors acasă şi am fost în vizită într-un oraş drag nouă, din care v-am adus o recomandare: Cazare în Timişoara. Vor urma şi impresiile.

Iar pentru cei foarte ocupaţi am pregătit o selecţie cu cele mai citite articole din luna mai: Best of LumeaMare – Mai 2011

Săptămâna care vine vom călători în foarte multe locuri şi vom premia pe cei care ne vor fi alături, comentând şi completând ceea ce noi vom împărtăşi. Staţi pe aproape aşadar…

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.