Căutăm cei mai buni cititori :-)

Căutăm cei mai buni cititori :-)

În perioada 20-30 iunie căutăm cei mai buni cititori şi comentatori, pe care avem de gând să îi şi premiem. Cum de la Poveşti din LumeaMare ediţia 15 ne-au mai rămas 15 cadouri (oferite prin amabilitatea Autorităţii Egiptene de Turism), ne-am gândit că cel mai frumos ar fi să le dăruim celor care ne sunt alături şi care depun frecvent efortul de a ne urmări, de a ne face sugestii şi de a ne completa sau corecta. Spuneam la un moment dat pe pagina noastră de facebook că blogul nostru are cei mai buni şi mai deştepti cititori din România – şi nu numai din România. Alina m-a corectat şi mi-a propus să înlocuim buni cu implicaţi, Asta ar însemna că avem cei mai implicaţi şi mai inteligenţi cititori, atât din România cât şi din alte ţări. Ne bucurăm să povestim cu cititorii noştri din Italia, Germania sau Austria, la fel de mult ca şi cu cei din România. Şi vă promitem că vom încerca să vă recomensăm pentru asta, prin gesturi mici dar care să conteze, să vă facă plăcere. Aşa cum am şi făcut până acum, chiar dacă nu ne-a plăcut să ne lăudăm foarte mult cu asta.

Ce trebuie să faceţi voi? Nimic în plus faţă de ceea ce făceaţi până acum. Să ne urmăriţi, să ne citiţi, să ne ajutaţi cu răspunsuri acolo unde vă rugăm şi să ne completaţi sau să ne corectaţi acolo unde nu am dat suficiente informaţii sau am greşit cu ceva. Cel mai mult va conta nu doar cantitatea comentariilor ci valoarea pe care acestea o aduc conţinutului sau informaţiei.

Să vă vedem, sunteţi voi cei mai implicaţi şi pasionaţi cititori sau nu?

Vă mulţumim în avans şi ne auzim cu un rezultat la începutul lunii iulie.

Cele 15 cadouri conţin:

– un papirus pictat

– un tricou (L sau XL)

– o hartă a Egiptului

– pliante interesante despre Egipt şi atracţiile sale

PS: premiile vor fi ridicate de fiecare personal (sau printr-un delegat) dintr-un loc agreat de comun acord. Papirusul este delicat şi nu poate fi transmis în condiţii normale de poştă, pentru a nu fi distrus.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.