O fotografie cu final neaşteptat

O fotografie cu final neaşteptat

Tot ce vă spun într-o primă fază este că întâmplarea a fost cât se poate de reală şi că acolo jos se află un motociclist şi motocicleta lui… nu spun unde, pentru că nu vă mai rămâne vouă nimic de făcut! Cei care ştiu din prima despre ce este vorba sunt rugaţi să se mai abţină puţin 🙂

Aşadar prima întrebare este: UNDE? Iar a doua: CE URMEAZĂ?

Dezvăluirea mai jos

Na că s-a aprins de la flăcări!

Şi totuşi se ridică. E întreg dar e în flacări şi mai sunt şi unii care arată spre el cu pistolul 😉 Daaar, dacă te uiţi în spate zidurile nu sunt chiar ziduri şi cineva se ocupă să stingă motocicleta.

Îi vine şi lui rândul la stins şi toată lumea aplaudă!

Acţiunea se întâmplă în timpul unui show foarte interesant şi palpitant ce are loc pe platourile Walt Disney Studios Park. Vom mai povesti despre asta cu alte ocazii 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.