„Best of LumeaMare” – August 2011

„Best of LumeaMare” – August 2011

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN LUNA AUGUST

Ce nostalgic suna acum „august”, când ne apropiem de finalul lunii septembrie, nu e asa? Era cât pe ce să uit să fac acest top şi ar fi fost păcat. Nu ştiu cât vă ajută pe voi, dar mie îmi place cu siguranţă să observ ce articole au fost mai apreciate sau mai populare şi să vă invit să le citiţi, dacă v-au scăpat. Nu întotdeauna preferinţele noastre coincid cu ale voastre, ceea ce este cu siguranţă o lecţie din care trebuie să învăţăm… Ni se întâmplă uneori să investim multă emoţie într-un articol şi să vedem că puţină lume l-a citit. Alteori nu ştim dacă un anumit subiect va atrage atenţia şi bum!, face record de vizualizări! Grea e viaţa de artist 🙂

Aşadar, iată şi lista celor mai citite subiecte din ultima lună de vară.

IMPRESII:

OAMENI:

PUNCTE DE VEDERE:

RECOMANDĂRI:

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.