Vacanţă în Franţa la 8 ani

Primele impresii gânduri din Franţa

E mult spus impresii din Franţa. E mult spus chiar şi Paris, Disney, Valea Loirei. Pentru că toate cele trei destinaţii te copleşesc şi te strivesc sub greutatea locurilor pe care ai vrea să le vezi, gusturilor pe care ai visa să le încerci sau activităţilor pe care ai vrea să le faci. Dar pentru că ştiu că aşteptaţi de la mine măcar câteva gânduri răzleţe la întoarcerea din vacanţa petrecută acolo, iată şi primele concluzii şi un scurt periplu în imagini.

În tranzit prin Paris

În Paris nu am văzut nimic nou. A fost un punct de trecere către Disneyland şi către Valea Loirei. Am reuşit totuşi să facem ceva pentru LumeaMică: să o impresionăm cu Tour Eiffel, să o introducem în lumea impresioniştilor la Muzeul Orsay, să o plimbăm pe Sena, prin faţa Muze...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.