Update: povestitori şi noi premii la Poveşti

Update: povestitori şi noi premii la Poveşti

M-am găndit că ar fi frumos să nu ţin chiar totul surpriză pentru aniversarea de duminică şi să vă dezvălui lista povestitorilor anunţaţi şi câteva cadouri în plus pe care le-am pregătit pentru voi.

Cristian China Birta ne va povesti întâmplări din peripeţiile alături de gaşca DreamteamRO, Anca Argeşiu va rememora amintiri din munţii României, Oana Chachula ne va transmite emoţiile şi zâmbetele unei pasiuni (speologia) şi, nu în ultimul rând, vom zâmbi la amintirea unui proiect care se potriveşte foarte bine temei noastre: cu pluta

Acum câteva zile am fost anunţaţi că, în plus faţă de surprizele pregătite de Ceainăria GreenTeaLAMONZA şi S.E.R.V.E, Editura Tritonic ne va trimite cărţi, printre care şi mai multe exemplare din 54+1/21.

Pentru că locurile sunt aproape ocupate (doar vreo 4 rămase în acest moment), mai aveţi şansa de a câştiga invitaţii comentând atât la noi cât şi la Cristi pe blog. Ne vedem duminică, da?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.