O fotografie, tradiţie şi modernism

O fotografie, tradiţie şi modernism

Femeia trebuie să rămână anonimă, dar ochelarii ba! … Până ieri?

Azi am aflat că duminică, în Arabia Saudită, s-a decis ca femeile să aibă drept de vot. Până acum femeile nu aveau nici măcar voie să conducă o maşină, asta ca să vă dăm doar un exemplu. Ce părere aveţi despre această schimbare?

Mai multe detalii aici sau aici sau…

Fotografia are doar scop ilustrativ, nu ştim originea subiecţilor. A fost surprinsă pe platoul Giza, în Egipt

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.