Răsărit de soare şi poezie

Răsărit de soare şi poezie

„The grey begins to fade,

As colour creeps from leaf to limb.

The light is slowly seeping up,

From beneath the earth’s curved rim.

 

The sky blue strengthens slowly,

Glazed with hues of orange and red.

Slowly as the earth revolves,

The sun lifts up its head.

Colours shimmer in the light

And shapes begin to unveil.

The trees and flowers separate,

With the dawn light rosy and pale.

 

The sun climbs higher in the sky.

It’s light shimmering and warm.

All things now are clearly seen.

A new day has been born”

Credit poezie:  Jacqui Thorton

Shabla, Bulgaria

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.