Pasionaţii de artă să meargă la Roma. Acum!

Pasionaţii de artă să meargă la Roma. Acum!

De când am hotărât că adopt Roma, sunt cu ochii pe ce se mai întâmplă interesant pe acolo, ca să vă pot anunţa şi pe voi. Ba mai mult, am agreat cu Buzz in Rome, un blog local pe care l-am descoperit în timp ce pregăteam propria noastră vacanţă la Roma, să fim parteneri în povestea asta şi să putem prelua cele mai proaspete informaţii de la ei.

Astăzi am aflat că luna octombrie este perfectă pentru amatorii de expoziţii şi artă. Cele mai interesante manifestări încep acum şi se termină în ianuarie, motiv pentru care toţi cei care iubesc atât Roma cât şi arta, ar putea să se bucure şi de un oraş mai puţin aglomerat şi de cele mai interesante subiecte. Vă dau doar câteva exemple, ca să mă credeţi:

Mai multe detalii puteţi găsi în articolul din care m-am inspirat, pe Buzz in Rome

Şi bineînţeles, dacă ştiţi sau vedeţi ceva interesant de care noi n-am pomenit, suntem aici cu urechile ciulite!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.