3 cuvinte, 2 roţi

3 cuvinte, 2 roţi

Ştiţi (sau nu) că fuse acum ceva vreme Vâlcea Bike Fest, şi fuse chiar un  succes răsunător, din câte reţin, despre care noi nu am zis nimica…

Numa’ că de data asta vreau să-mi repar greşeala, că doar Vâlcea o adoptai eu, şi vreau să vă zic nenicule că la noi în oraş se face sport domnule, că doară şi eu făceam când eram  mică pe vremea când nu eram aşa cartof de canapea1 ca acuma.

Aşa că am descoperit că mai vine şi Bike Me Fest, pe 22 octombrie, uite-aici.

Faină treabă. Mi-aduce aminte din tinereţe de pe la 12-13 ani când am mers eu cu tata, fiecare pe bicicleta lui, el pe-o semicursieră, eu pe-un Pegas până la Călimăneşti şi înapoi, vreo 34 km, şi-apoi am dormit de la 9 seara până la 4 după-amiaza a doua zi. Ce vremuri de glorie…

Deci: poftiţi de bicicliţi.

Şi dacă vă plac poveştile cu biciclete, găsiţi aici povestea unui tată şi a unui băiat, după o Călătorie iniţiatică pe bicicletă.

Sau mai puteţi să îi urmăriţi pe Jean Marc şi Marie Sassolas, plecaţi în jurul lumii pe două biciclete.

Cartof de canapea = couch potato (n.a.)

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.