Regrete sau satisfacţii?

Cunosc destui oameni care îşi petrec o mare parte din timp lăsându-se pradă regretelor, suferind pentru lucrurile pe care nu le pot avea, reproşându-şi decizii şi alegeri vechi, considerând că "dacă" nu ar fi fost "aşa" ar fi fost "altfel", încercând imposibilul: să dea timpul înapoi. Dar timpul merge înainte şi nu îmi trec acum prin minte decât două moduri în care merită să ne raportăm la trecut: pentru a nu fi condamnaţi la repetarea acelor greşeli şi pentru a ne bucura de amintirile frumoase care ne rămân, cu condiţia să nu ne agăţăm de ele.

În vacanţa de vară ne-a părut rău că nu am putut sta mai mult în Sancerre. Dar am fost bucuroşi că am descoperit acest loc şi că am trăit câteva clipe foarte plăcute acolo. Poate că Alinei îi este uneori foarte dor de casă, de ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.