Diseară ne vedem pe Livelog.TV

Diseară ne vedem pe Livelog.TV

Mă ştiţi că mă simt incomod să vorbesc chiar şi unui public de aproximativ 40 de persoane, la Poveşti din LumeaMare de exemplu, şi că mă grăbesc de fiecare dată să dau microfonul povestitorilor, care au mereu lucruri mai interesante de spus. O singură dată m-am lipit de microfon, când am povestit despre Egipt – Alex mi-a reproşat atunci că nu l-am lăsat mai deloc să scoată şi el câteva vorbe şi că trăgeam înapoi de microfon de fiecare dată când reuşea să mi-l smulgă. Nu ştiu cât s-a văzut lupta asta în exterior, dar mie mi s-a părut extrem de amuzant când am aflat.

No, acuma să vă ţineţi bine, pentru că diseară suntem invitaţi la Livelog.TV, la Evening Feed, de la 20:30 21:00 – dupa ultimele zvonuri. Unde habar nu am despre ce vom vorbi aşa că nu vreau să vă descriu emoţiile prin care trec. Cred că de data aceata îl voi lăsa pe Alex să vorbească… iar dacă nu îmi iese puteţi deduce că mi-am revenit şi că mă simt bine vorbind despre ceva ce îmi place 😀 Acu’ rămâne de văzut ce aberaţii vom scoate pe gură, fiţi şi voi îngăduitori cu începătorii!

Aşa că dacă aveţi chef şi chiar nu aveţi altceva mai bun de făcut (zău, mai bine citiţi o carte!) ne vedem la 20:30!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.