Diseară ne vedem pe Livelog.TV

Diseară ne vedem pe Livelog.TV

Mă ştiţi că mă simt incomod să vorbesc chiar şi unui public de aproximativ 40 de persoane, la Poveşti din LumeaMare de exemplu, şi că mă grăbesc de fiecare dată să dau microfonul povestitorilor, care au mereu lucruri mai interesante de spus. O singură dată m-am lipit de microfon, când am povestit despre Egipt – Alex mi-a reproşat atunci că nu l-am lăsat mai deloc să scoată şi el câteva vorbe şi că trăgeam înapoi de microfon de fiecare dată când reuşea să mi-l smulgă. Nu ştiu cât s-a văzut lupta asta în exterior, dar mie mi s-a părut extrem de amuzant când am aflat.

No, acuma să vă ţineţi bine, pentru că diseară suntem invitaţi la Livelog.TV, la Evening Feed, de la 20:30 21:00 – dupa ultimele zvonuri. Unde habar nu am despre ce vom vorbi aşa că nu vreau să vă descriu emoţiile prin care trec. Cred că de data aceata îl voi lăsa pe Alex să vorbească… iar dacă nu îmi iese puteţi deduce că mi-am revenit şi că mă simt bine vorbind despre ceva ce îmi place 😀 Acu’ rămâne de văzut ce aberaţii vom scoate pe gură, fiţi şi voi îngăduitori cu începătorii!

Aşa că dacă aveţi chef şi chiar nu aveţi altceva mai bun de făcut (zău, mai bine citiţi o carte!) ne vedem la 20:30!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.