Declaraţia de fericire (24)

Declaraţia de fericire (24)

Fac ce fac şi reuşesc să-mi umplu zilele de luni cu liste interminabile de treburi. Şi mă trezesc marţi, ca şi săptămâna trecută, că sap în amintiri încercând cu greu să îmi amintesc dacă am apucat să fiu fericită între atatea chestii care mi-au omorât creierul şi timpul. Aşa că vă relatez un moment scurt şi neaşteptat de fericire, de la finalul zilei. Culcasem copilul şi mă avântam cu entuziasm spre taste, de parcă nu stătusem suficient în faţa lor în timpul zilei. Am apucat sa scriu câteva mailuri, să-mi fac ordine prin inbox şi… s-a luat curentul! Şi ce uşurare soră cu fericirea m-a cuprins!

N-am mai stat să mă întreb ce se întâmplă dacă durează mult, dacă avem benzină în generator au ba, dacă mai aveam ceva urgent de făcut sau nu. M-am repezit pur şi simplu sub plapuma şi am adormit buştean. N-a durat mult fericirea (am adormit repede!), dar zău că a fost intens, de unde şi vorba străveche, tot răul spre bine!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.