Declaraţia de fericire (31)

Declaraţia de fericire (31)

Suntem întotdeauna mulţumiţi atunci când regăsim plăceri pe care le-am îngropat dintr-o aşa zisă “lipsă de timp”. De exemplu, pe la începuturile LumeaMare obişnuiam să sortez eu fotografiile, Alex fiind mult mai ocupat ca mine. În timp LumeaMare a crescut, m-am încărcat şi eu cu destul de multe, Alex a preluat misiunea foto (şi o face mai bine ca mine, doar sunt ale lui…) şi uite aşa am ajuns să lucrăm pe două fronturi separate. Eu scriu textul, el pregăteşte imaginile după ce vede ce am scris. Timp în care eu mă ocup obligatoriu de altceva. Nu-mi place dar nici măcar nu am realizat asta până aseară.

Aseară am stat vreo două sau trei ore la computer, împreună, uitându-ne pe fotografiile din vacanţă. Tare mi-a mai plăcut şi tare fericită am mai fost! Am retrăit clipele acelea şi cum să zic, nu că n-aş fi putut să le retrăiesc şi dacă vedeam 50 de imagini în loc de 500, dar timpul petrecut împreună, comentariile, derularea lentă a lor, au adus fericirea la nivelul ei normal, neconcentrat, aşa cum trebuie să fie. Am ajuns să căutam plăceri intense, scurte, concentrate, dar nu, nu e bine! Adevărata fericire ia mai mult timp pentru a fi gustată, timp de care dispunem, parol!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.