Declaraţia de fericire (49)

Declaraţia de fericire (49)

Dacă n-ar fi trebuit sa fie o declaraţie de fericire, poate că m-aş fi oprit la o declaraţie tristă în care să vă spun: „dragilor, am îmbătrânit definitiv”. Am fost aseara la petrecerea de lansare Zonga, o platforma de streaming audio. Promite a fi ceva fain pentru muzica, pe mine mă încântă că e totul legal, dar mă opresc aici pentru că nu despre asta vorbeam. Vă spuneam că m-am boşorogit, asta pentru că aseară m-am plictisit într-un mare fel deşi toată lumea părea să se distreze bine în jurul meu, sau mima mai bine ca mine, asta n-am de unde să ştiu. Şi în culmea plictiselii mele a apărut domnul meu şi totodată momentul de fericire, arătând cam aşa :-):

(A fost o petrecere pe teme, iar noi eram pe la secţiunea flower power, ca să înţelegeţi.)

Şi acum să văd dacă pot să vă fac şi pe voi fericiţi. Cum lansarea oficială Zonga va fi abia în aprilie (se urcă încă muzică la greu pe acolo dar merită să aruncaţi un ochi pentru că e foarte bine conceput) şi cum eu am posibilitatea de a asculta deja muzică şi pot să mai invit încă 3 persoane, aştept să îmi spuneţi că vreţi şi… vă bag cu pile 🙂 Primii 3 comentatori care îşi doresc asta primesc invitaţia!

Trebuie să mă prind şi cum se fac invitaţiile, dar mă documentez eu până luni!

Un weekend fericit şi cu multă muzică vă doresc!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.