Declaraţia de fericire (50)

Declaraţia de fericire (50)

Intru direct în subiect: am cunoscut-o pe Uca Marinescu! Nu cred că trebuie să vă spun cine e, pentru cei care chiar nu ştiu un search pe google sau un click pe numele ei vă va da răspunsul. Am fost pur şi simplu fericită să văd un om extraordinar, un om care emană bunătate, o femeie puternică şi o persoană atât de la locul ei, un suflet tânăr în ciuda unei vârste care oricum, vă jur, nu se vede!

În altă ordine de idei, nu-mi vine sa cred că am reuşit sa scriu până acum 50 de declaraţii de fericire şi să nu mă repet… prea mult! Voi ce părere aveţi, v-am plictisit? Aş vrea să ştiu o părere sinceră, să înţeleg dacă vi se pare potrivit sau nu să vedeţi zi de zi ce mă face pe mine fericită când voi aţi intrat să citiţi pe unde am mai călătorit! Nu mă plâng pentru că observ că sunt citite, dar atât de rar am un răspuns la declaraţiile mele încât nu ştiu ce să mai cred. Aşadar? Continuăm sau…?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.