Impresii de la Poveşti despre Destinaţii Romantice

Impresii de la Poveşti despre Destinaţii Romantice

Ediţia 22 a Poveştilor din LumeaMare ne-a dovedit că, de fapt, nu există destinaţii romantice ci oameni care aleg să se simtă bine în locurile prin care călătoresc. Că ceea ce încearcă alţii să ne prezinte ca romantic nu coincide cu felul în care percepem romantismul. Eu v-am mărturisit că, din punctul meu de vedere, călătoria pe motocicletă este romantică, în timp ce LumeaMică m-a contrazis, spunând că e aventură – vedeţi, deja două viziuni diferite! V-am arătat câteva imagini din locurile în care m-am simţit extraordinar de bine, alături de cei dragi mie. Anca ne-a povestit despre un anumit dig pe malul mării sau despre un sit mayas din celălalt capăt de lume, Uxmal. Bogdan Hrib a desfiinţat plimbarea cu gondola în Veneţia sugerându-ne o plimbare cu un potenţial romantic mult mai mare, pe canalul îndrăgostiţilor (plin de nuferi!) de la Sulina. Iar Bogdan Teodorescu ne-a dus cu gândul prin foarte multe locuri din Lumea Mare, subliniind faptul că atunci când călătorim nu avem altceva de făcut decât să ne bucurăm de tot ceea ce vedem iar, dacă vrem să ne ducem să căutăm nod în papură, mai bine stăm acasă, unde motivele de nemulţumire vin de la sine. 🙂

Poveştile lui Bogdan Teodorescu au fost minunate, pline de umor dar şi de informaţii interesante, idei pe care le-am ascultat cu gura căscată şi am regretat că nu mi le-am notat. Dar am filmarea… pe care sper să o pot posta la un moment dat, dacă voi avea permisiunea.

Alex ne-a delectat cu trei feluri de plăcinte (sperăm că răvaşele vi s-au potrivit), vinul de la S.E.R.V.E (Terra Romana Feteasca Neagră) a fost apreciat iar premiile de la Tritonic au ajuns la cei mai norocoşi. Ceainăria GreenTea a mulţumit povestitorilor şi a oferit, ca de obicei, un cadru perfect pentru o după-amiază romantică!

Sper că v-aţi simţit cu toţii la fel de bine ca mine şi vă mulţumesc pentru participare şi implicare!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.