Concurs: gesturi mici pentru premii mari!

Concurs: gesturi mici pentru premii mari!

Întotdeauna am crezut şi am susţinut că darul cel mai de preţ pe care îl putem face unui om drag este atenţia pe care i-o acordăm, timpul pe care suntem dispuşi să îl oferim. Mi se pare dur şi trist când nu reuşim să găsim nici măcar răgazul pentru a alege un cadou. Urăsc plicurile şi ideea că “lasă că îşi cumpără el ceva ce-i place”, ştiu că am mai spus-o, dar o repet fără ezitare. Dacă stai cu adevărat prost cu timpul şi ţi-e groază de ideea de a alerga după cumpărături (asta pot să înţeleg!) există varianta de a alege şi a comanda online, mai ales de sărbători, un cadou. Tuturor ne plac cadourile frumos împachetate, tuturor ne place să ne simţim răsfăţaţi. Iar coşurile de la CorporateBaskets.ro arată chiar bine, eu am avut ocazia să le văd cu ochii mei şi i-am invidiat pe cei ce le primeau. Vine Paştele, dacă nu v-aţi îngrijit înca să faceţi o comandă pe CorporateBaskets.ro (deşi nu e nici acum târziu, apropo, ar fi bine să vă grăbiţi!), aveţi acum ocazia să câştigaţi un astfel de cadou, pe care îl puteţi apoi dărui, la rândul vostru.

Aţi ghicit: vă invităm la un concurs special, in parteneriat cu CorporateBaskets.ro, în care puteţi câştiga unul dintre cele trei coşuri-cadou pentru Paşte. Aveţi mai jos premiul iar o descriere a conţinutului acestuia o găsiţi aici. Pentru mai multe idei de Paşte, verificaţi secţiunea dedicată .

Ce trebuie să faceţi pentru a participa la concurs?

Amintiţi-vă care fost cel mai frumos cadou pe care l-aţi adus pentru cineva drag dintr-o călătorie şi povestiţi-ne şi nouă, într-un comentariu. Nu trebuie să fie ceva costisitor, poate fi şi o pungă de nisip, important e să înţelegem semnificaţia gestului vostru. Vrem să vă oferim un premiu mare pentru un gest oricât de mic!

Cum alegem câştigătorii?

Două coşuri vor fi oferite pentru cele mai originale două răspunsuri. Al treilea va pleca spre norocosul care va ieşi în urma tragerii la sorţi!

Pentru ca participarea ta să fie validă, trebuie ca răspunsul sau comentariul tău să respecte tema şi data limită a concursului. Aceeaşi persoană nu poate participa de mai multe ori. Câştigătorul va fi anunţat printr-un update şi un comentariu la acest articol, nu uita aşadar să te abonezi la comentarii.

Durata concursului

Aşteptăm răspunsurile voastre până pe 11 aprilie, ora 22:00, ca să avem timp să anunţăm câştigătorii pe 12 aprilie şi să livrăm cadourile înainte de Paşte – cu condiţia ca şi voi să ne trimiteţi detaliile de livrare imediat ce aflaţi că aţi câştigat, la alina punct danciu at lumeamare punct ro. CorporateBaskets.ro va livra cadoul la adresa indicată de voi, în România.

Pe CorporateBaskets.ro îi mai puteţi găsi şi pe facebook, twitter sau pinterest!

Succes şi inspiraţie!

Later edit: Multumim din suflet tuturor participantilor, alegerea a fost dificila! Castigatorii sunt urmatorii: Irina Bartolomeu si Manuela Moise au fost alese de catre echipa LumeaMare, iar Francisc prin tragerea la sorti. Norocosilor, astept adresa voastra pe alina.danciu@lumeamare.ro! Multumirile noastre se indreapta si catre CorporateBaskets.ro. Paste fericit tuturor! 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.