Bucură-te, că nu ştii când se termină!

Bucură-te, că nu ştii când se termină!

Întrebare la care trebuie să îţi răspunzi singur, cu sinceritate: de câte ori pe zi amâni ceea ce ţi-ar plăcea să faci cu adevărat? De câte ori spui: “lasă, mai târziu, …”?

Ştiu că asta e o foto declaraţie de fericire mai ciudată dar nu mă pot abţine să nu observ ironia şi realitatea crudă a acestei imagini. Crezi că anul acesta tragi tare, poate că şi la anul, ca deh, e criză şi sunt probleme. După care îţi vei lua şi tu un concediu şi vei merge să vezi lumea cea mare, măcar puţin din ea. Crezi că şi mâine vei mai trece pe acolo, crezi că azi mergi tu pe jos dar mâine siiiiigur vei zbura…  când, deodată, ceva mai presus de tine te face una cu pământul. Nu ştiu cum o fi pe lumea ailaltă sau dacă avem şansa la o altfel de existenţă, mai bună ca asta.  Nu cred că totul se poate termina chiar atât de sec şi simt că însemnăm mai mut decât o carcasă care se usucă. Dar până una alta hai să ne bucurăm de ceea ce avem acum şi aici, preventiv!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.