CONCURS: fă-ţi propria destinaţie, din ciocolată!

CONCURS: fă-ţi propria destinaţie, din ciocolată!

Vara e pe sfârşite, ar spune pesimistul. Vara s-a copt, ar spune optimistul, cel care ştie că amintirile din vacanţă s-au adunat precum fructele ce vor fi culese toamna şi consumate toata iarna, în timp ce noi planuri de vacanţă vor începe să se coacă. Heidi a lansat în vara aceasta campania Excursiile Verii, odată cu o ediţie limitată şi delicioasă de ciocolată, numită Heidi SummerVenture. Cele 3 variante noi propun arome şi combinaţii suprinzătoare, astfel încât să aducă pe limba noastră, în arome dulci, 3 locuri minunate din LumeaMare: Carribean, Amazon şi Cote D’Azur. Şi pentru că LumeaMare înseamnă o comunitate frumoasă de călători, ne-am gândit să te invităm să îţi faci şi tu propria ta ciocolată, cu ce combinaţie de ingrediente doreşti, o variantă unică ce te va duce cu gândul la propria ta vacanţă, trecută sau viitoare.

LumeaMare va lua 8 cititori şi îi va duce în lumea ciocolatei, la Heidi ChocoWorld, locul în care fiecare îşi va crea ciocolata destinatiei preferate, cu ajutorul unui maestru ciocolatier Heidi. Eu am fost deja la Heidi ChocoWorld, am povestit aici  despre această experienţă. Acum e rândul tău să mergi şi iată ce trebuie să faci pentru asta:

Pasul 1: Descrie într-un  comentariu care a fost cea mai frumoasă destinaţie de vară în care ai ajuns. Nu pune doar numele locului, explică şi de ce a fost cea mai plăcută sau reuşită experienţă, convinge-ne să mergem şi noi acolo! Fă asta până la ora 18.00 a zilei de vineri, 24 august. Comentariile care intră după această dată nu mai sunt valabile. Nu te impacienta dacă nu îţi intră comentariul imediat, LumeaMare are un sistem de moderare, dar, odată aprobat, acesta îşi păstrează ora la care a fost postat de tine. Nu uita să treci un mail valid, pe care îl verifici frecvent, când completezi formularul de comentariu.

Pasul 2: Verifică dacă eşti abonat la articolele noastre. Concursul este valabil doar pentru cititorii noştri fideli, poţi deveni unul abonându-te acum aici: 

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Pasul 3: Fii sigur că eşti disponibil/ă marţi, 28 august, la ora 17:00, când se va pleca de la Piaţa Victoriei către Heidi ChocoWorld. Se asigură transportul până acolo şi înapoi.

Pasul 4: Câştigătorii vor fi anunţaţi sâmbătă dimineaţă, 25 august, într-un comentariu la articol şi pe pagina noastră de facebook.

Înainte să închei, îţi mai atrag atenţia că la finalul campaniei Excursiile Verii 3 câştigători vor pleca spre destinaţiile propuse şi „gustate” în această vară :). Cum poţi participa şi tu şi mai multe detalii găseşti aici: Excursiile Verii.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.